Tarieven

Flexibele all-in-one service voor een vast uurtarief van €18. Wij helpen je graag met het opzetten, inrichten en uitvoeren van jouw E-commerce klantenservice.

Onze tarieven zijn helder, transparant en betrouwbaar.

Bij ons betaal je per gewerkt uur 18 euro excl. Er zijn geen opstart- of verborgen kosten en ook geen dure systeemkosten. Je kunt met ons een gesprek inplannen om te kijken hoe wij je kunnen helpen om je zakelijke doelen te behalen en jou en jouw bedrijf zoveel mogelijk te ontzorgen wat betreft de klantenservice. Zo wordt klantenservice van een kostenpost, een investering. Wij promoten het gedachtegoed dat goede klantenservice een belangrijke waardepositie in de klantervaring is en dat een goede klantenservice jou meer omzet kan opleveren.

Uitstekende E-Commerce klantenservice

Wanneer klantcontact goed is ingericht, zullen klanten met een fijn gevoel naar je bedrijf kijken. Het is fijn om écht menselijk klantcontact te hebben. Klanten komen vaker terug, waardoor je minder aan marketing / acquisitie hoeft uit te geven. Andersom kan slecht contact klanten wegjagen. Het is daarom van groot belang dat je klantenservice goed ingericht is. Happy CustomerCare heeft ruime ervaring met klantcontact binnen de E-Commerce en dropshipping-wereld en weet dus exact wat jij aan klantenservice nodig hebt.

Wij bieden een meertalige klantenservice in het Nederlands en Engels, uitgevoerd door echte professionials. Onze professionals zijn goed ingewerkt en weten precies hoe ze met jouw klantenservice om moeten gaan. Zij proberen zo snel mogelijk alle mails op te pakken zodat jouw bedrijf professioneel en betrouwbaar overkomt!

Minimale afname

Wij werken met een minimale afname, dat is bij ons is 1 uur per werkdag en komt uit op minimaal 20 uur per maand.

Een goede klantenservice kan resulteren tot 20% meer conversie. Wij kunnen jouw hele klantenservice uit handen nemen zodat jij je kunt richten op datgene waar je het beste in bent: jouw business laten groeien.

Interesse?

Wil je jouw klantenservice graag aan ons uitbesteden of heb je nog vragen? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek leggen wij jou graag uit wat onze mogelijkheden zijn.

Gesprek inplannen

Heb je een vraag over onze diensten?

Dan nemen we graag contact met je op.