Meer dan 4 jaar ervaring met E-commerce

Bij Happy CustomerCare hebben meer dan 4 jaar ervaring in de E-commerce en dropshipping wereld. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het leveren van de juiste klantenservice. Wij hebben hierdoor veel kennis over hoe de juiste klantenservice eruit ziet. Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om de klantenservice voor de ondernemer en voor de klant makkelijker en persoonlijker te maken. De klant behandelen we natuurlijk als koning, maar we luisteren ook altijd naar de wensen van de ondernemer. We proberen op jouw manier, jouw klanten te helpen en de ondernemer te ontzorgen.

Happy CustomerCare biedt met haar e-mail klantenservice voor elk bedrijf de mogelijkheid om altijd bereikbaar te zijn. We onderscheiden ons door op een persoonlijke manier te ondersteunen en te ontzorgen. Bij zowel het contact met jou, als het contact dat we met je klanten hebben, voert betrokkenheid, begrip en professionaliteit de boventoon. Klanten worden hierdoor door ons te woord gestaan precies zoals jij dat wilt, op een professionele, kundige en persoonlijke manier.

Als ondernemer hoef je je ook geen zorgen te maken over het opleiden van medewerkers, dit hebben wij al gedaan. Onze klantenservice professionals zijn uitstekend opgeleid en kennen alle ins en outs van het leveren van de beste E-Commerce klantenservice. We kunnen jou binnen no-time koppelen aan een van onze medewerkers, zodat jij je klantenservice met een gerust hart uit handen kan geven.

Onze missie: Wij verbinden onze klantenservice medewerkers aan E-commerce bedrijven. Zo ontstaat er een perfecte match!

Onze visie: Ondernemen biedt veel kansen en vrijheden. Maar als je je als ondernemer druk maakt over je klantenservice, perk je jezelf erg in. Onze visie is dat wij deze zorgen uit handen nemen, zodat de ondernemer zich volledig kan focussen op de core business. Daar haal je immers ook je inkomen uit! Wij nemen jouw klantenservice graag uit handen. Zo levert Happy CustomerCare op eigen unieke wijze een bijdrage aan de ondernemer.

 

Gesprek inplannen?

Heb je een vraag over onze diensten?

Dan nemen we graag contact met je op.